KOCAKÖY’E KOCA HİZMETLER

KOCAKÖY’E KOCA HİZMETLER

KOCAKÖY'E KOCA HİZMETLER

KOCAKÖY’E KOCA HİZMETLER

  Digor’un bir çok sorunuyla baş.aşa kaldığı Kocaköy’de hummalı bir çalışma başlatıldı. Başlıca sorun olan sağlık ocağı yenilecek. Ayrıca köyün su, gölet, spor kompleksi ve ağaçlandırılması gibi bir çok çalışmada önümüzdeki aylarda tamamlanacak.

  Digor Kaymakamı Serkan Şeker gece-gündüz demeden Digor’un köylerinde incelemelerde bulunuyor, halkla sohbet edip sorunlarını dinliyor ve bu sorunları da kısa sürede çözüme kavuşturuyor.

  Köy ziyaretlerini de gelenek haline getiren Kaymakam Serkan Şeker’in önceki günkü durağı ise Kocaköy oldu. Kaymakam Şeker’i büyük bir sevgi gösterisiyle karşılayan Kocaköy halkı ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

  Kaymakam Şeker vatandaşlarla tadilatı henüz tamamlanmış olan sağlık ocağını gezdi ve son derece modern bir yapıya kavuşan sağlık ocağının Kocaköylülere daha iyi hizmet vereceğini söyledi.

  Köy kahvesinde de vatandaşlarla oturan Kaymakam Serkan Şeker, köyün sorunları hakkında bilgi aldı ve bu sorunların kısa sürede çözümü için harekete geçeceklerini belirtti.

  Kaymakam Şeker, önümüzdeki aylarda Kocaköy’ün su, gölet, spor kompleksi ve ağaçlandırma işlerinde devlet-vatandaş işbirliği ile çalışmaların yerine getirileceğini söyledi.

  Beraberindekilerle birlikte köy okulunu da ziyaret eden Kaymakam Şeker, öğrencileri sınıflarında ziyaret edip onlarla sohbet etti. Daha sonra öğretmenlerle eğitimde vizyon belirleme üzerine bir konuşma yaptı.

Önceki ve Sonraki Haberler