Komisyon 'Final' Kararını Verdi

Komisyon 'Final' Kararını Verdi

Karsspor ve Sarıkamış Esnafspor arasında oynanacak bölgesel amatör lig’i baraj müsabakası karşılaşmasının hangi tarihte oynanması konusunda oluşturulan komisyon kararını verdi. Final Müsabakası 8 Mayıs'ta oynanacak.

2015-2016 Amatör Futbol Sezonu Kars Büyükler Amatör Ligi Karsspor Kulübü’nün yenilgisiz şampiyonluğuyla sona ermesinin ardından BAL ligi’nde mücadele eden Sarıkamış Esnafspor ise lig’i beşinci sırada tamamladı.

Fikstür gereği Karsspor ve Sarıkamış Esnafspor arasında oynanacak bölgesel amatör lig’i baraj müsabakası karşılaşmasının hangi tarihte oynanması konusunda Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat ve Kars Amatör spor kulüpleri federasyon başkanı Burhan Taş ve kulüp yöneticileri ile hakem il temsilcilerinin de katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda 8 mayıs 2016 tarihinde Karsspor ve Sarıkamış Esnafspor bölgesel amatör ligi baraj müsabakası karşılaşmasını gerçekleştirecek.

Kars Amatör spor kulüpleri federasyon başkanı Burhan Taş, 70 puanla ligi tamamlayan Karsspor Kulübü yöneticileri ve sporcularını tebrik etti. (BAL) Bölgesel Amatör Ligi baraj müsabakasının Karsspor ile Sarıkamış Esnafspor arasında 8 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşeceğini hatırlatan Taş, her iki takıma da başarılar diledi.

kha
 

Önceki ve Sonraki Haberler