Konuk Sarıkamışspor

Konuk Sarıkamışspor

Bölgesel Amatör Lig 1'nci grupta mücadele eden Karsspor, kendi evinde ilçesinin takımı Sarıkamışsporu konuk ediyor.

 

Lig’de 5’nci sırada bulunan Karsspor, yarın (Pazar) 12.30’da Sarıkamışspor ile Kars Şehir Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

 

Kadrosunda 18 futbolcu barındıran Karsspor’da, 2 futbolcu sakatlıkları nedeniyle bugün oynanacak maçta sahada yerlerini alamayacak.

 

Teknik Direktör Hayrettin Tekelioğlu yönetiminde son antrenmanını maçın oynanacağı Kars Şehir Stadyumu’nda tamamlayan Karsspor’da hedef galibiyet olarak belirlendi.

 

TEKELOĞLU, KARSLILARIN TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMASINI İSTEDİ

 

Bugün oynanacak maç öncesi konuşan Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, tekrar 3’üncü Lige çıkacak güçte bir takım olduklarını söyledi.

 

Karslıların ve taraftarların takımlarına karşı küskün olduklarına dikkat çeken Tekelioğlu, Karasspor’a Gazetemiz aracılığıyla sahip çıkılması çağrısında da bulundu. Takımının yeni ve bu nedenle de toplama bir takım olduğunu da vurgulayan Tekelioğlu, “Şampiyon olarak bu gruptan çıkıp tekrar 3’ncü lige yükselebilecek güçte bir takımımız var. Tabi ki takımız çok yeni ve toplama bir takım olduğu için özellikle ilk haftalarda uyum anlamında bazı sıkıtılar yaşadık. Bu maçla birlikte artık kendimizi daha da lige vereceğiz. Bal Ligindeki grubumuzda 15 takımla mücadele ediyoruz. Kadromuzda 18 oyuncumuz var ve şu anda iki futbolcumuzun sakatlığı mevcut. Biz şu anda 5. Sıradayız ve puan sıralamasında altımıza olan Sarıkamışspor ile bugün karşı karşıya geliyoruz. Taraftarlarımızdan ve Karslılardan tribün desteği alamıyoruz. Şehirde takıma karşı bir küskünlük var. Kars’ın takımına sahip çıkması lazımdır. Taraftar ve Karslılar takımlarına destek vermezlerse olmaz. Takımın sahibi Kars halkı ve taraftarlardır. Takım, taraftarlardan ilgi ve alaka görmek istiyor. Taraftarsız takım olmaz. Destek bekliyoruz” dedi.  

Tacettin Durmuş / karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler