Korktukları Kabus Başlarına Geldi!

Korktukları Kabus Başlarına Geldi!

Engerek yılan kabusu Kars’ın Kağızman İlçesine bağlı Değirmendere Köyü’nde dün akşam saatlerinde köylülerin başına geldi.

Kağızman Karakurt mevkisinde Aras vadisinde bulunan ve Türkiye’nin en zehirli yılanları arasına giren Engerek yılanı, akşam saatlerinde evinin bahçesinde oturan Necati Boztaş isimli vatandaşı soktu. Parmağından yaralanan Boztaş’ın bağırması üzerine olay yerine gelen akrabaları önce yılanı öldürdükten sonra Boztaş’ın parmağına ilk müdahaleyi yaptılar. Boztaş’ı Kağızman Devlet Hastanesine kaldırdılar. Boztaş burada müdahalesinin ardınadn Kars Harakani Devlet Hastanesine sevk edildi.

Köylülerden Fazıl Boztaş ise, “Daha öncede dev yılan yüzünden uykularımızın kaçtığını dile getirmemize rağmen hala aynı sıkıntılar içerisindeyiz, Yılanlar çok zehirli korkuyoruz. Genellikle bunlar gece geziyorlarmış. Artık evlerimize giremiyoruz. Gördüğünüz gibi dün Necati kardeşimizi soktu. Artık çocuklarımızı koruyamaz hale geldik. Şimdi daha da korkuyoruz. Çünkü bizler ekin biçmeye gittiğimizde yılanların evlere girip çocukları zehirlemesinden korkuyoruz. Bu olaydan sonrada artık evlerimizden dışarı çıkamaz olduk. Lütfen yetkililerden yardım istiyoruz.” şeklinde konuştu.

korktuklari-kabus-baslarina-geldi!-(1).jpegkorktuklari-kabus-baslarina-geldi!-(1).jpgkorktuklari-kabus-baslarina-geldi!-(2).jpegkorktuklari-kabus-baslarina-geldi!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler