Kortej Yürüyüşü Ve Fener Alayına yoğun ilgi

Kortej Yürüyüşü Ve Fener Alayına yoğun ilgi

Kağızman'da Binlerce kişi Kortej Yürüyüşü Ve Fener Alayına Katıldı

Kars Kağızman ilçesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi.


Kağızman Kaymakamlığı bünyesinde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik spor Müdürlüğü ve Atatürk ortaokulu tarafından akşam saat 18.00 da istiklal alanında Türk bayraklarını alan binlerce kişi meşaleler eşliğinde kortej yürüyüşü ve fener alayına katıldı.
İstiklal Meydanında başlayan kortej yürüyüşüne vatandaşlar marşlarla eşlik etti. İstiklal Meydanından Şehitlik güzergâhını takip ederek tekrar İstiklal alanına kadar yürüdü.
Türkiye Cumhuriyetinin 100. yıl dönümü dolayısıyla Kağızman lagos park AVM tarafından havai fişek gösterisi yapıldı. Havai fişek gösterisi programa renk kattı,
Grup daha sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğünce hazırlanan slayt gösterisini izledi. İstiklal alanına toplanan binlerce Vatandaşlar, söylenen marşlara eşlik etti ve Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü coşkulu bir şekilde kutladı.
İstiklal alanına toplanan kalabalık saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasından sonra sessizde dağıldı,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler