Köy Korucularına İftar Yemeği

Köy Korucularına İftar Yemeği

Kars’ın Sarıkamış ilçesi Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman tarafından geçici köy korucularına iftar yemeği verildi.

Sarıkamış Orduevinde düzenlenen iftar yemeği programına, Kaymakam Yusuf İzzet Karaman,9’uncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kars İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Kınay, Sarıkamış İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdür Vekili Özgür Kaya, İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan ile köy korucuları katıldı.

Kaymakam Karaman burada yaptığı konuşmada, korucularIa mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Toplumun güvenliği, asayişi ve huzuru için korucuların büyük fedakarlıkla görev yaptığını belirten Karaman,”Sizlerde ülkemizin birlik beraberliğinin devamı anlamından bu ülkeye hep katkı sunmuşsunuz. Bu vatanın bekası için yaşayan ve şehit olan arkadaşlarımız tek bir amaç uğruna, yani bu bayrağı dalgalandırmak uğruna hizmet ettiler. Bu vesile ile şehit olan güvenlik güçlerimizi rahmetle anıyoruz. Size de bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum ”diye konuştu.

İftar yemeğine katılan köy korucuları da duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Karaman’a ve protokol üyelerine teşekkür ettiler.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler