Köy Okulu Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

Köy Okulu Öğrencilerine Kırtasiye Yardımı

Kağızman Belediyesi ve Kağızman Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kağızman Böcüklü Köyündeki öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kağızman Belediye Başkan Yardımcısı Halit Ergüven, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimizle birlikte 'Gücünüzü gücümüze katalım, gelin güçsüzlere birlikte el uzatalım' düsturu ile yola çıktıklarını belirterek, "Kağızman Belediyesi ve Kafkas Üniversitesi Kağızman Meslek Yüksek Okulu olarak Böcüklü Köyünde öğrenci kardeşlerimize kırtasiye ve çanta yardımında bulunduk. Diğer köylerdeki öğrencilerimize de elimizden geldiği kadarıyla yardımlarda bulunacağız. Kağızman Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin yanında olmaya çalışıyoruz. Tabi önceliği eğitime veriyoruz. Bizler Kağızman Belediyesi olarak öğrencilere defter, kalem, silgi ve boya takımlarından oluşan paketleri ulaştırdık. Bu yardımları göndermemizde emeği geçen Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Yıldız'a teşekkür ederiz." dedi.

Böcüklü İlkokulunda okuyan öğrenciler ise, "Bize bu kırtasiye malzemelerini gönderen Kağızman Belediyesine ve Kağızman Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun onlardan." dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler