Kültür ve Tarih Bağlamında Iğdır Uluslararası Sempozyumu Sona Erdi

Kültür ve Tarih Bağlamında Iğdır Uluslararası Sempozyumu Sona Erdi

Iğdır Üniversitesi ev sahipliğinde Başbakanlık Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ve Iğdır Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen “Kültür ve Tarih Bağlamında Iğdır Uluslararası Sempozyumu” sona erdi.

Kültür ve Tarih Bağlamında Iğdır Uluslararası Sempozyumunun kapanış oturumunda söz alan Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, “ Böyle bir sempozyumun üniversitemizde düzenlenmesinde emeği geçen başta Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Beyhan ve Iğdır Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Erdem ile emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Rektör Yılmaz’dan sonra söz konuşan Atatürk Araştırma Merkezi Başkanı Prof. Dr. Beyhan, “ Böyle büyük bir sempozyuma en baştan beri destek veren Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz’a ve Iğdır Üniversitesi ailesine misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Sempozyumdan sonraki gün Nahcivan gezisi düzenlendi. Nahcivan gezisinden sonra Pazar günü son olarak Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz eşliğinde Iğdır Üniversitesi Suveren Kampüsü, Iğdır da bulanan Soykırım anıtı ve Ermenistan Sınır Kapısı Olan Alican Sınır kapısı ve Iğdır şehir merkezi gezildi. iha

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber