KYK Yurtlarına Vali Eli!

KYK Yurtlarına Vali Eli!

Kars Valisi Rahmi Doğan, Kars'ta bulunan Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı olarak hizmet vermekte olan kız ve erkek yurtlarında incelemelerde bulundu.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars Valisi Rahmi Doğan, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı olan ve geçmiş yıllarda büyük sıkıntılar çeken öğrencileri dinledi. Öğrencilerin geçmiş yıllarda yaşadıkları sıkıntıları tekrar yaşamamaları için gerekli talimatları verdi. 

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars Yurt-Kur Müdürü Sevim Varlık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Kars Valisi Rahmi Doğan, Paşaçayır Kız Öğrenci Yurdu, Hasan Harakani Erkek Öğrenci Yurdu ve Şeref Taşlıova Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Öğrencilerin kaldığı yatakhaneler, sosyal alanlar, yemekhane, etüt salonları ve diğer birimlerde incelemelerde bulunan Vali Doğan, bir süre öğrenciler ile sohbet edip sıkıntı ve isteklerini dinledi.
 
Vali Doğan daha sonra yapımı tamamlanmak üzere olan 800 kişi kapasiteli Öz Serhatlı Erkek Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yurdun eksiklerinin bir an önce tamamlanarak hizmete sunulması talimatını verdi.

kyk-yurduna-vali-eli!-(1)-001.jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(2)-001.jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(3)-001.jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(4)-001.jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(5).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(6).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(7).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(8).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(9).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(10).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(11).jpgkyk-yurduna-vali-eli!-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler