Mahmut Alparslan istifa etti!

Mahmut Alparslan istifa etti!

TFF 2. Lig 3. Grup ekiplerinden Karsspor'da teknik direktör Mahmut Alparslan, arzu ettiklerini takımda yapmadığını belirterek, görevinden istifa etti.

Alparslan, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Kars'taki ortamı bilmeden takımla anlaştığını ifade ederek, takım içerisinde birtakım sıkıntıların yaşandığını ve hala devam ettiğini söyledi.

Bu sıkıntıları halletmek için çalıştığını, ancak bu süre zarfında halledemediğini kaydeden Alparslan, şöyle devam etti:

''Kimsede suç bulmamak lazım. Yönetim devamlı arayışlar içerisindeydi, fakat onlar da çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorlar. Gelen sonuçlar hiçbir şekilde etkilemez. Çünkü takımda çok büyük sıkışıklıklar, sıkıntılar söz konusu. Bir türlü rahat ortamı elde edemedik. Sıkıntılar takımada sirayet ediyor. Arzu ettiklerimi takımda yapamadığım için istifa ettim. Her iki taraf içinde en hayırlısı buydu.''

Alparslan, Karsspor'a dışardan hiçbir destek olmadığını da ifade ederek, görevde olduğu sürece, takımı bırakıp hiçbir yere ayrılmadığını ve takıma şehirden kimsenin destek vermediğini belirtti.

Maddi durumu iyi olmayan kulüplerin kümeden düşüp silinip gitmeye mahkum olduğunu vurgulayan Alparslan, ''Takıma geldiğimiz günden beri gördüğümüz ortam bu şekildeydi. Umarım her şey daha iyi olur. Karsspor her şeyin güzeline layıktır'' diye konuştu

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler