Maral Köylerde

Maral Köylerde

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Susuz İlçe Başkanı Bayram Maral, ilçeye bağlı köyleri dolaşarak köylülerin sorunlarını dinledi.

Kars'ın Susuz İlçesi'nde yeni göreve başlayan AK Parti İlçe Başkanı Maral, köy köy dolaşarak partisinin hizmetlerini anlatıyor. Bir grup partili ile birlikte köylere ziyaret gerçekleştiren Başkan Maral, sorunları birinci ağızdan dinleyerek çözüm noktasında görüş alış verişinde bulundu.

Başkan Bayram Maral, AK Parti hükümet olarak her zaman çiftçiye, köylüye önem verdiklerini, tarımsal kredilerle çiftçiliği ve hayvancılığı desteklediklerini ve bu desteklerinin devam ettiğini söyledi.

Başkan Bayram Maral; “Ak Parti hükümeti olarak geride kalan 8 yılda yaptıklarımız ortada, partimizin en alt kademesinden en üst kademesine kadar bir nefer gibi halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Sadece kent merkezlerinde değil, köylere kadar halkımızın yanına giderek sorunları bizzat birinci ağızdan dinliyoruz. Biz her zaman ilçe yönetimi olarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Yaptığımız program dahilinde köylerimizi gezerek bizzat köylünün, çiftçinin, halkın yanına kadar giderek her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz" dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUZ

AK Parti Susuz İlçe Başkanı Maral, köylere yaptıkları ziyaretlerde sorunları dinlediklerini ve bu sorunları çözmek için girşimlerde bulunduklarını vurguladı.

Başkan Bayram Maral; "Bunun için partili arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışarak sorunları çözmeye çalışıyoruz. Eğitim, sağlık, yol, su, elektrik ve tarımsal, hayvansal üretim konularındaki sorunları sadece bugün değil her zaman çözmek için parti ayırt etmeksizin vatandaşlarımızın yanındayız. Biz köylü vatandaşlarımıza hizmet ederken a partisi oy verdi diye ayrım yapmıyoruz. Biz hangi siyasi partiden olursa olsun herkese partimizn ve kapısını açmışız biz AK Parti olarak hizmet etmek için göreve geldik. Bizim için önemli olan sizlersiniz diyen İlçe Başkanı; "Biz, ülkemiz, milletimiz ve köylümüz için varız. Sizlerin desteği sürdükçe biz daha da güçlenerek hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Köylerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bundan sonrada bırakmayacağız. Köylümüzün her zaman yanında olduk bundan sonrada olacağız. Sık sık köylerimizi ziyaret edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Susuz İlçe Başkanlığı görevine atanan Bayram Maral, göreve başladığı günden itibaren yaptığı çalışmalarla dikkatleri çekiyor. İlçede sürekli vatandaşlar ile görüşmeler yapan Maral, ile birlikte ilçe teşkilatında yaşanan hareketlilik ise gözlerden kaçmıyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler