Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu

Marmaris’teki 23 Nisan kortejinde 104. yıl coşkusu

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki 23 Nisan kutlamaları düzenlenen çocuk korteji ile sona erdi.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki 23 Nisan kutlamaları düzenlenen çocuk korteji ile sona erdi.

Marmaris Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılı dolayısıyla birçok etkinlik düzenleyen Marmaris Belediyesi çocukların katıldığı bir de kortej gerçekleştirdi. Ketenci Otel önünde başlayıp 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda sona eren bayram kortejinde Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Belediye Başkanı Acar Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Murat Çam, CHP Marmaris İlçe Başkanı Ömer Bozdemir ve çok sayıda vatandaş da çocuklara eşlik etti.

Animasyon karakterleriyle birlikte ellerinde bayraklar, balonlarla yürüyen çocuklar 23 Nisan şarkılarını hep bir ağızdan söyledi. Çocuklara eşlik eden Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Birbirinden güzel etkinliklerle bayramımızı coşkuyla kutladık. Bu coşkuya ortak olan tüm çocuklarımıza ve büyüklere teşekkür ediyorum. Egemenliğimizin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunu bir kez daha kutluyor; Ulu Önderimiz Atatürk'ü sevgiyle anıyorum" dedi.

Yürüyüşün ardından 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda Aksaz Bandosu'nun konseriyle kutlamalar sona erdi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler