MASA TENİSİ TURNUVASI

MASA TENİSİ TURNUVASI

24 KASIM MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI

24 KASIM MASA TENİSİ TURNUVASI BAŞLADI

  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen öğretmenlerarası masa tenisi turnuvası start aldı.

  İsmail Aytemiz Spor Salonu’ndaki turnuvalara 52 öğretmen katıldı. Öğretmenler birbirleriyle kıyasıya yarışmaya başladı. Her öğretmen 24 Kasım’ın en iyi pingpongcu öğretmeni olabilmek için ter döküyor.

  Turnuvayla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Güven, “24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bir çok etkinliği olacak. Öğretmenlerarası masa tenisi turnuvası düzenledik. Bunu da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzle birlikte yapıyoruz. Tabiî ki öğretmenlerimizi bir gün değil sürekli ön planda tutmak istiyoruz. Burada da öğretmenlerimiz hünerlerini gösterecekler. Öğretmenlerarası bu tür müsabakalar bundan sonra da devam edecek” dedi.

  Masa Tenisi İl Temsilcisi Güven Yeniaras, bu tür spor müsabakaların devamlı yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini belirtti. Yeniaras, “24 Kasım öğretmenler günü için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile böyle bir organizasyon tertipledik. Müsabakalara 52 öğretmen katıldı. Burada öğretmenlerimize sosyal faaliyette katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

 

GÖRÜNTÜ SIRALAMASI:

Turnuvadan genel ve detaylar

Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin Güven’in konuşması

Masa Tenisi İl Temsilcisi Güven Yeniaras’ın konuşması

Önceki ve Sonraki Haberler