Matruşka, 28 Kasım’da Kars’ta

Matruşka, 28 Kasım’da Kars’ta

Deniz Yıldızı Oyuncuları “Matruşka” Oyunu ile Kars'a geliyor.

Matruşka, 28 Kasım’da Kars’ta

Tacettin DURMUŞ

Deniz Yıldızı Oyuncuları “Matruşka” Oyunu ile Kars’a geliyor.

STAR TV’de yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesi olan Deniz Yıldızı dizisinin oyuncuları Cantuğ Turay ve Begüm Topçu, Matruşka adlı tiyatro oyunu ile Kars’a geliyor. Kadın – erkek ilişkilerinin anlatıldığı, kimi zaman seyirciye sataşan iki perdelik komedi ile Karslı tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Tuncer Cücenoğlu'nun yazdığı, Deniz Gökçe Kayhan'ın yönetmenliğini yaptığı Matruşka tiyatrosu Kars 'ta sahnelenecek.

Oyunda, kadın erkek ilişkileri mizahi bir dille anlatılmaktadır. Kimi zaman seyirciyi de içine alarak interaktif bir şölene dönüşen ve sergilendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan, seyirciden yoğun ilgi gören Matruşka'nın başrollerini Star TV'de yayınlanan Deniz Yıldızı dizisinden tanıdığımız Banu ve Melih yer almaktadır.

Iğdır Organizasyonun bir etkinliği olan ve kadın – erkek ilişkilerinin anlatıldığı kimi zaman seyirciye sataşan iki perdelik komedi ile Karslı tiyatro severlerin karşısına çıkacak. Oyun, 28 Kasım Cuma günü akşam 19.00’da Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda sahnelenecek.

Oyununun organizatörü Çetin Deniz, tiyatro oyununa şimdiden büyük ilgi olduğunu söyledi.

Bilgi Hattı: 0 542 308 90 140 542 308 90 14

Önceki ve Sonraki Haberler