Mehmet Uçum’a Kars 36 Spor Forması Hediye Edildi

Mehmet Uçum’a Kars 36 Spor Forması Hediye Edildi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’a, memleketi Kars’ta, Kars 36 Spor’un forması hediye edildi.

Tacettin DURMUŞ

"Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu Türkiye Sohbetleri" konulu sunumu gerçekleştiren Mehmet Uçum’a, Kars 36 Spor’un forması, takımın yöneticisi Tayfun Kaya tarafından taktim edildi.

Kars 36 Spor formasını yönetici Tayfun Kaya’dan alan Mehmet Uçum, takımın ligdeki durumu sorarak başarı dileklerini iletti. Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum’un işleri dolayısıyla Japonya’da olduğunu ve kendisinin selamlarını da Mehmet Uçum’a ileten Tayfun Kaya, Kars’ın artık ‘stadyumu olmayan tek il olarak anılmasını’ istemedikleri dile getirdi. 2015 yılındaki seçim çalışmaları sırasında Kars Şehir Stadyumunun futbol oynanabilir bir halde olduğunu hatırladığını söyleyen Mehmet Uçum, Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat’ın stadyumun bu durumu ile ilgilenir olduğunu söyledi.

16 Bal ligi takımı bir üst lige çıkartılsın!

Öte yandan Yönetici Tayfun Kaya tarafından Mehmet Uçum’a Kars 36 Spor formasının takdim edilmesi sırasında; Lider Haber Ajansı Türkiye’de (BAL) Ligi olarak bilinen 16 Bölgesel Amatör Lig takımının 3. Lig’e çıkartılması için ortak taleplerinin olduğunu dile getirdi. Bu talebin daha önce Kars 36 Spor Kulübü Başkanı Ali Uçum tarafından gündeme taşındığını da belirten Lider Haber Ajansı BAL Ligi’nde mücadele eden 16 takımın 3. Lig’e çıkartılarak 4’üncü bir ligin kurulması isteklerini de Sayın Cumhurbaşkanımızdan talep ettiklerini de dile getirdi.

mehmet-ucuma-kars-36-spor-formasi-hediye-edildi-1.jpg

mehmet-ucuma-kars-36-spor-formasi-hediye-edildi-2.jpg

mehmet-ucuma-kars-36-spor-formasi-hediye-edildi-3.jpg

mehmet-ucuma-kars-36-spor-formasi-hediye-edildi-4.jpg

mehmet-ucuma-kars-36-spor-formasi-hediye-edildi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler