Merhum Doç. Dr. Adnan Aldemir için Tören

Merhum Doç. Dr. Adnan Aldemir için Tören

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Adnan Aldemir, düzenlenen tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Doç. Dr. Adnan Aldemir, için KAÜ’de tören düzenlendi. 
KAÜ Fen Edebiyat Fakültesi önünde düzenlenen törende göz yaşları sel oldu. Adnan Aldemir’in sevenlerinin katıldığı tören Mustafa Kemal Atatürk ve eğitim şehitleri için saygı duruşu ile başladı. Saygı duruşunun ardından Doç. Dr. Adnan Aldemir’in özgeçmişi okundu. Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Arif Baysal ile Prof. Dr. Haydar Yüksek, birer konuşma yaptılar. 

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan’da yaptığı konuşmada, Adnan Aldemir’in bilim camiasına sunduğu katkılar, azmi, sabrı ve kararlılığının yanı sıra Aldemir’in vefatından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi. 
Konuşmaların ardından kürsüye gelen Üniversitemiz İmamı Zafer Yerli’nin cenazeye katılan topluluktan merhum için helallik istemesi ve edilen duaların ardından, Doç. Dr. Adnan Aldemir, son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Erzurum’un Şenkaya ilçesi, Penek köyüne gönderildi. 
Törene Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcıları, Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Prof. Dr. Mitat Şahin, çok sayıda akademik ve idari personel ile Adnan Aldemir’in yakınları katıldı. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler