MERSİN İLİ NAKLİYE İHTİYAÇ VE TALEPLERİ

MERSİN İLİ NAKLİYE İHTİYAÇ VE TALEPLERİ

Ülkemizin Yurt içi ve uluslararası alanda faaliyet gösteren nakliye firmaları bir çok ilimizde aktif halde olsa da yoğunluk bakımından en hareketli illerimizin başında Mersin gelmektedir.

Coğrafi yapısı ve Liman kenti olması münasebetiyle gerek yurt içi gerek yurt dışı nakliye hizmetleri sunmakta olan firmalar bu ilimizde oldukça yoğun şekilde bulunmaktadır.

Kara ve deniz yolu nakliyesinde hatırı sayılır işlere imza atmakta olan Mersin nakliye firmaları taşımacılık tarihi ile yaşıttır. Çok uzun yıllardan bu yana lojistik çalışmalarını yürüten bu firmalar geçmişten günümüze gelişip büyüyerek teknoloji ile aynı paralellikte çalışmaları ile son derece modern bir yapıya kavuşmuş bulunmaktadır.

Yurt içerisinde Mersin merkez çıkışlı olarak diğer 80 ilimizin tamamına her türlü yükün taşınmasına uygun standart tenteli, frigo dorse, lowbed dorse ve konteyner nakliyesine uygun her tüpte nakliye araçları ile hizmet sunabilen Mersin nakliye firmaları, aynı zamanda C2 yetki belgesi sahibi olan bir çok firma ile Avrupa’dan Asya’ya Ortadoğu ülkelerinden Afrika ülkelerinin tamamı ile Uzakdoğu ülkelerine de düzenli yurt dışı nakliye hizmetleri sunabilecek yapı ve kapasiteye sahip bulunmaktadırlar.

Lojistik hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme, depolama, antrepo, acentelik ve forwarding gibi çeşitli alanlarda da hizmet sunabilen Mersin nakliye firmaları genellikle Mersin merkezli olarak yerleşme düzeninde bulunmakta, limana, organize sanayi bölgelerine, antrepolara ve serbest bölgeye yakın bulunmaları sebebiyle iş takibini oldukça süratli ve düzenli şekilde yapabilmekte, lojistik faaliyetlerinin bütününe hakim bir konumda işlemleri gerçekleştirebilmektedir.

Ülkemizin özellikle sanayisi gelişmiş şehirlerinde bulunan ihracatçı ve ithalatçı firmaların yurt içi ve uluslar arası ticaretlerinde tercih ettiği kuruluşların başında Mersin nakliye firmaları gelmektedir. Bu firmalar gerek tecrübeleri ve gerekse taşıma şart ve navlunlarının uygun bulunması nedeniyle özellikle tercih edilen ve önerilen nakliye firmaları arasında yer almaktadırlar.

Haber kaynağı: Nakliye Rehberi

 

Önceki ve Sonraki Haberler