Meteoroloji uyardı: Buzlanma ve don tehlikesine dikkat!

Meteoroloji uyardı: Buzlanma ve don tehlikesine dikkat!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Kars ve çevresinde devam eden kar ve karla karışık yağmura karşı vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta soğuk havanın ardından dün başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kenti beyaza kaplayan kar yağışı uyarıları da beraberinde getirdi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Kar ve çevresinde etkisini sürdüren kar ve karla karışık yağmur nedeniyle gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere, vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceğini bildiren Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, rüzgarın ise güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediyor.

Öte yandan etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle Sarıkamış Kayak Merkezinde kar kalınlığı 18 santimetre ölçüldü. 

meteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(1).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(2).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(3).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(4).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(5).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(6).jpgmeteoroloji-uyardi-buzlanma-ve-don-tehlikesine-dikkat!-(7).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler