MHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Emrullah Koman : "Hizmet İçin Varım"

MHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Emrullah Koman : "Hizmet İçin Varım"

MHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Emrullah Koman olarak açıklandı.

Kağızman’ın tanınmış ve güçlü siyasetçilerinden İnşaat Mühendisi Emrullah Koman’ın Belediye Başkanlığı’na kesin gözüyle bakılıyor.

İnşaat Mühendisi Emrullah Koman, Kağızman’a hizmet için adayım, dedi.

MHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Emrullah Koman şunları belirtti : "Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyi ziyaretim sonrasında,Genel Başkan Yardımcımız sayın Sadir Durmaz beye başvurum ile işlemi başlayan, Kars İl başkanımız sayın Tolga Adıgüzel beyi ziyaretim, akabinde Kağızman İlçe Başkanımız sayın Sülhettin Şen beye müracaat ve aday tanıtım evraklarımı teslimimle devam eden Aday Adaylığı sürecim MHP Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yaptığı değerlendirme ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin Onayları sonucunda 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde memleketim Kağızman’dan Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. Başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli bey olmak üzere bu sürede Adaylığıma katkı sunan ve karar veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin inşallah. Rabbim yar ve yardımcım olsun inşallah. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Bütün hemşehrilerimin Destek ve Dualarını beklerim efendim. Başlıyoruz, Ya Allah bismillah!!!"

Kaynak:Neriman Yalçın

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler