MHP, Kağızman ilçe başkanlığına Hayrettin Çınar seçildi

MHP, Kağızman ilçe başkanlığına Hayrettin Çınar seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Kars Kağızman ilçesi 10. Olağan Kongresi'Nde ilçe başkanlığına Hayrettin Çınar getirildi.

 

Kağızman ilçe teşkilatında yapılan kongrede tek liste ile gidilince delegeler oylamaya katılmadı ve kongre iptal edildi. Ardından yeni başkan adayının belirlenmesiyle tekrar adaylar toplanarak seçime gidildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP ilçe teşkilatının gelir gider ve faaliyet raporu okundu. Daha sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partilere gönderdiği mektubu okundu. MHP Kağızman ilçe Başkanlığı’na oy çokluğu ile Hayrettin Çınar seçildi. Kağızman İlçe Başkanı seçilen Çınar, “Kongremizin ilimize ilçemize ve ülkemize hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum. MHP yi Kağızman’da daha iyi yerlere taşımak için çalışacağım” dedi.
 
Kars MHP İl Başkanı Muhsin Akçay ise yeni başkanı ve yönetim kurulunu kutlayarak başarılar diledi. Akçay, “Kars Kağızman’da ve dolayısı ile bölgemizde partimizi genç, dinamik yöneticilerin gelmesi bizleri de onurlandırıyor. Parti yönetiminde genellikle gençlerden olması bizleri onurlandırdı. Genç başkanımızın yönetiminin her zaman yanında olacağımızı bilmesini istiyorum” diye konuştu.
 
Kongreye Kars MHP İl Başkanı Muhsin Akçay yanı sıra ilçe başkanları ve partililer de katıldı.
 
YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
İLÇE BAŞKANI:
Hayrettin Çınar.
 
İLÇE YÖNETİMİ:
1.İlhami Ercişli
2.Haluk Sönmez
3,Battal Atış
4.Hulisi Cücü
5.Levent Yalçın
6.Mehmet Dalkılıç
7.Cengiz Sakinci
8.Çetin Yüce
9.Binali Bulut
10.Ahmet Kişioğlu
11.Salih Nuray
12.Yaşar Keler
13.Tuna Dilli
14.Abdullah Budak
(BA-BA-S) KARS / KAĞIZMAN (KHA) – ALİ ÇELİK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler