MHP Kağızman İlçe Teşkilatı’ndan Referandum İçin 'Evet' Açıklaması

MHP Kağızman İlçe Teşkilatı’ndan Referandum İçin 'Evet' Açıklaması

MHP Kağızman İlçe Başkanı Metin Toper, "Hepimiz diyoruz ki, Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür." dedi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

MHP Kağızman ilçe teşkilatı referanduma Evet için çalışmalara başladı. MHP Kağızman İlçe Başkanı Metin Toper Referandum çalışması için  "Hepimiz diyoruz ki, Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Genel Başkanımızın dediği gibi biz de 'Evet' diyoruz." dedi.

Başkan Toper, "Hepimiz diyoruz ki, Genel Başkanımızın sözü bizim sözümüzdür. Genel Başkanımızın dediği gibi biz de 'Evet' diyoruz. Güçlü devlet için 'Evet' diyoruz. Aynı şekilde ülkü ocaklarımız da bizimle beraber 'evet' açıklamasını yapmıştır. Belediye başkanlarımız da çizgimiz Genel Başkanımızın çizgisi demiştir. Dolayısıyla  MHP Kağızman'da tek yumruk halindedir." diye konuştu.

Büyük bir aile olduklarını ve ailenin en büyüğünün Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Başkan Toper "Genel Başkanımızın çizgisi hepimizin çizgisidir. Onun sözü bizim sözümüzdür." ifadelerini kullandı.

mhp-kagizman-ilce-teskilati’ndan-referandum-icin-evet-aciklamasi-(1).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati’ndan-referandum-icin-evet-aciklamasi-(2).jpgmhp-kagizman-ilce-teskilati’ndan-referandum-icin-evet-aciklamasi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler