MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'ı tebrik etti

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili Mehmet Bülent Karataş'ı tebrik etti

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan, 24 Haziran'da yapılan 27. Dönem Milletvekilliği seçiminde İstanbul 1. Bölgeden Milletvekili seçilen Mehmet Bülent Karataş'ı tebrik ederek başarılar diledi.

Özcan bir mesaj yayınlayarak, Mehmet Bülent Karataş'ın Kars Ülkü Ocakları yönetiminde görev aldığını anımsatarak, "Bölücü terörün eylemlerini artırdığı, aziz Karsımızın da bu eylemlerin hedefi olduğu 1980 li yılların sonu ve 1990 lı yılların başında; Türk Milliyetçiliğinin şahikası olarak gösterilen Ülkücü Hareketle ve çok önemli bir manevi tarihi olan Bozkurt Geleneğiyle liseli yıllarında tanışan Mehmet Bülent Karataş, aynı yıllarda Teşkilatın geleneğini manevi bir şuur ve vazife olarak görerek Kars Ülkü Ocakları yönetiminde görev almıştır." dedi.

Özcan'ın yayınladığı mesaj şöyle: Türk kimliğine sahip çıkmayı, onu korumayı ve savunmayı her ülkücünün, vatanseverin, milliyetçinin, cumhuriyetçinin namus borcu olarak gören, varlığını Türk varlığına adamış olmayı şeref sayan Mehmet Bülent Karataş; ideolojisiyle adeta hayatının her safhasını özdeşleştirmiş ve mensubu olduğu hareketin her kademesinde görev almaktan kaçınmamıştır.

Yıllarca ‘Maltepe Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini ifa ettikten sonra 1997-1998 yıllarında Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı yapan, 2003 ve 2006 yıllarında İstanbul MHP İl Başkanlığına aday olan, 2012 yılında yapılan kurultayda MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyeliğine seçilen, 2014 Mayıs ayından beri İstanbul MHP İl Başkanlığı görevini yürüten ve nihayet Milliyetçi Hareket Partisi'nin 27. dönem İstanbul milletvekili adayı olarak 24 Haziran seçimlerinde 1.Bölgeden Milletvekili seçilmeyi başaran;

Lider-teşkilat-doktrin şiarından asla taviz vermemiş, Ülke sevdası, Milliyetçi duruşu, Vatan ve millet sevdasından hiç ayrılmamış; değerli hemşerim, kadim dostum Mehmet Bülent Karataş'ı tebrik ediyor, yüce Meclis’te Türkiye Cumhuriyetinin, Türk Milletinin sözcüsü ve savunucusu olacağına yürekten inanıyor, başarılı olmalarını Cenabı  Allah'tan niyaz ediyorum."

yaver-ozcan,-mehmet-bulent-karatasi-tebrik-etti.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler