MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız mazbatasını aldı

MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız mazbatasını aldı

Kağızman'da ikinci kez seçilen MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, mazbatasını Kağızman Adliyesi Hakimi Bedri Aydoğan ile İlçe Seçim Kurulu Müdürü Recep Ölçek takdim etti.

Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, yaptığı konuşmada, "Kağızman'da yerel seçimlerden önce ve sonra bazı tatsız olayların olması bizleri gerçekten çok üzdü. Biz beş yıl içinde bir çok hizmete imza attık ama bazıları bunu görmemezlikten geldi buda bizi çok üzdü." dedi. 

Yıldız, görevini en iyi şekilde yerine getireceğini anlatarak, "Nevzat Yıldız, Türk, Kürt demeden herkesin belediye başkanı olacak, herkese hizmet edecek, halkın efendisi değil, hizmetkarı olacaktır. Kağızman Belediyesinin kapısı bütün Kağızmanlılara açıktır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yıldız, tebrikleri kabul etti. 

Törende, MHP Kağızman İlçe Başkanı Metin Bingöl, MHP yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyeleri partililer de hazır bulundu.

mhpli-kagizman-belediye-baskani-nevzat-yildiz-mazbatasini-aldi--(1).jpgmhpli-kagizman-belediye-baskani-nevzat-yildiz-mazbatasini-aldi--(2).jpgmhpli-kagizman-belediye-baskani-nevzat-yildiz-mazbatasini-aldi--(3).jpgmhpli-kagizman-belediye-baskani-nevzat-yildiz-mazbatasini-aldi--(4).jpgmhpli-kagizman-belediye-baskani-nevzat-yildiz-mazbatasini-aldi--(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler