Milletvekili Adem Çalkın Esenyurt’ta

Milletvekili Adem Çalkın Esenyurt’ta

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Eseyurt’ta seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Eseyurt’ta seçim çalışmalarını sürdürerek Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve AK Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Hamit Öncü için hemşehrilerinden destek istedi.

Kars Milletvekili Adem Çalkın, Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer ile birlikte, esnaf ziyaretinde bulundu, taksicilerle bir araya geldi, Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Derneği’nde Başkan ve üyelerle buluşarak, 31 Mart yerel seçimlerinin önemi anlatarak, ülkemizde hizmet belediyeciliğinin adresi AK Belediyecilik’tir dedi. Algı yaparak kimseyi kandırmadıklarını, kalıcı eserler bırakarak şehirlerin kalkınması için büyük bir özveri ile çalıştıklarını, İstabul’un ülkemiz açısından önemini, iş bilmeyen ellerde yönetilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Milletvekili Adem Çalkın Karslı hemşehrilerinden Cumhur İttifakı adayları için 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Yakın ilgileri, samimiyetleri için Esenyurt’ta yaşayan hemşehrilerine teşekkür etti.

a1-263.jpg

Kaynak:Hatice Kavşut

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler