Milletvekili Selahattin Beyribey, İşadamlarıyla Buluştu

Milletvekili Selahattin Beyribey, İşadamlarıyla Buluştu

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, başkanlığını Sabri Yiğit’in yaptığı Kars Ardahan Iğdır (KAI) Vakfına üye 50’yi aşkın işadamıyla İstanbul’da bir restorantta bir araya geldi.

Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu hattının devreye girmesi ve Lojistik Merkezin faaliyete sokulmasıyla birlikte Kars’ta artması beklenen yatırımların öncesinde bir dizi adımlar atılmaya başlandı. Bu ve benzeri olumlu gelişmelerden hareketle Milletvekili Selahattin Beyribey. Kars’a yatırım planları, imkanlar, teklif ve önerilerin konuşulması için işadamlarıyla buluştu. Başkanlığını İşadamı Sabri Yiğit’in yürüttüğü KAI Vakfı’nın eski başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı 50’yi aşkın işadamıyla gerçekleştirilen buluşma oldukça verimli geçti.

Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars’a yapılabilecek yatırımlarla ilgili işadamlarını bilgilendirerek Lojistik merkezin önemi ve sağladığı imkanları da tek tek anlattı. 15 işadamının da ayrı ayrı görüşme yaptıkları ve bu görüşmelerde yapabilecekleri yatırımlar hakkında bilgi verdiklerinin de öğrenildiği toplantıda özellikle de Kalkınma Bakanlığı’nın yatırımcılara işkollarına göre ne gibi imkanlar sunabileceği de ele alındı.

Yaklaşık 3 saat süren toplantının verimli geçtiğini söyleyen Milletvekili Selahattin Beyribey, önümüzdeki günlerde Ulaştırma denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’la birlikte işadamlarıyla ayrı bir toplantının yapılacağını belirtti.

Milletvekili Beyribey, toplantıya katılan ve Kars’a yatırım için kolları sıvayacak olan tüm işadamlarına teşekkür etti.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler