Milli Atletler Yarışlara Sarıkamış'ta Hazırlanıyor

Milli Atletler Yarışlara Sarıkamış'ta Hazırlanıyor

Kars'ın, Sarıkamış ilçesinde kampa giren milli atletler, Dünya Dağ Koşusu Şampiyonasına hazırlanıyor.

 

Milli atletler Süleyman Büyükbezgin, Burcu Büyükbezgin ve Nuri Kömür, 11 Eylül 2011 tarihinde Arnavutluk'ta düzenlenecek 27. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. 

 

İlçeye bağlı Bayraktepe Kayak Merkezi bölgesinde kampa giren milli atletler, 2 bin 500 rakımda sarı çam ağaçları arasında uzun koşu parkurlarında, özel kondisyon çalışmalarını sürdüren atletler, şampiyonada en iyi dereceleri almak istiyor. 

 

Milli Atlet Süleyman Büyükbezgin yaptığı açıklamada, 25 gün sürecek Sarıkamış kampında kondisyon çalışmalarına başladıklarını söyledi. 

 

Büyükbezgin, hedeflerinin şampiyonada birincilik olduğunu belirterek, hedeflerine ulaşmak için sıkı bir çalışma programı hazırladıklarını ve kampın çok iyi geçtiğini ifade etti. 

 

Geçtiğimiz yıl Slovenya'da düzenlenen Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda genç bayanlar kategorisinde dünya ikincisi olan Burcu Büyükbezgin de geçen yıl yapılan söz konusu turnuva için yine aynı yerde kamp yaptığını belirtti. 

 

Genç Erkekler kategorisinde bu yıl 10 Temmuz'da, Bursa Uludağda yapılan Avrupa Dağ Koşusu Şampiyonasında Avrupa şampiyonu olan Nuri Kömür ise, Arnavutluk'ta Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. 

 

Öte yandan, düzenlenecek şampiyonaya milli atletler Süleyman Büyükbezgin büyük erkekler, Burcu Büyükbezgin büyük bayanlar, Nuri Kömür de genç erkekler kategorisinde katılacak.

 

yes.20110810214954..jpg

yes.20110810215050..jpg

yes.20110810215150..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler