Mine Kuş, Kimsesiz Çocuklar İçin Konser Verdi

Mine Kuş, Kimsesiz Çocuklar İçin Konser Verdi

Halk Müziği Sanatcısı Mine Kuş, Kars'ın Kağızman İlçesinde kimsesiz çocuklar yararına konser verdi.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Kağızmanlı Halk Müziğ Sanatçısı Mine Kuş, Kağızman Halk Eğitimi Salonunda Kimsesiz Çocuklar Yararına konser verdi.

Sanatçı Mine Kuş'un bir birinde güzel söylediği türkülerede katılımcılar, eşlik ederek uzun süre ayakta alkışladı.
Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, konserde yaptığı konuşmada Kağızmanlı hemşerimiz Mine Kuş'a teşekkür ederken söyledikleri bir birinde güzel Türkülerden dolayı duygulandığını belirtti.

Kimsesi Çocuklar yararına yapılan bu konserin çok anlamlı olduğunu belirten Başkan Yıldız, "İlk önce Halk Müziği Sanatcımız Sayın Mine Kuş hanfendiye teşekkür ederim. Kendisi hiç bir maddi destek beklemeden hem kimsesiz çocuklarımız yararına konser hemde fakir öğrencilerimize kırtasiye yardımlarında bulunarak okullara dağıtım yapmıştır. Tekrar tekrar kendisine teşekkür ederim. Ben Sanat ve sporun her dalında olmamız gerekiyor. Birçok şairimizin, yazarımızın eserlerini dinlediğimizde ve okuduğumuzda bizleri tarihin derinliklerine götürüyor. Hayal dünyası geniş, ufku geniş çocuklar yetiştirmemiz için böyle sanatçı dostlarımıza ihtiyaç var. Konserden elde edilecek gelir yetim çocuklara bağışlanacak. Katılımcılara ve destek veren herkese teşekkür ederim." dedi.

Konserden elde edilen gelirin, kimsesiz çocuklar için kullanılacağı öğrenildi.

mine-kus,-kimsesiz-cocuklar-icin-konser-verdi-(1).jpgmine-kus,-kimsesiz-cocuklar-icin-konser-verdi-(2).jpgmine-kus,-kimsesiz-cocuklar-icin-konser-verdi-(3).jpgmine-kus,-kimsesiz-cocuklar-icin-konser-verdi-(4).jpgmine-kus,-kimsesiz-cocuklar-icin-konser-verdi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler