Muhtar Canan Koca,Edirne’de Kars Rüzgarı estiriyor!

Muhtar Canan Koca,Edirne’de Kars Rüzgarı estiriyor!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bir diğer serhat şehri Edirne’de yaşayan hemşehrimiz Canan Koca’dan tarihi başarı!

Şehrimizin simge isimlerinden merhum lokantacı Hacı Kebo Koca’nın (nam-ı diğer suyundan da goy Kebo Emi’nin) oğlu 1996 yılından bu yana Edirne’de yaşamına devam eden kıymetli hemşehrimiz Metin Koca’nın kızı Canan Koca 6170 seçmeni bulunan Edirne’nin büyük ve köklü mahallelerinden KOCASİNAN MAHALLESİ’nde girdiği muhtarlık yarışını önde tamamlayarak Kocasinan Mahallesinin ilk kadın muhtarı oldu.

Canan Koca seçim çalışmaları süresince mahallede ikamet eden Edirnelilerin övgüsünü kazandığı gibi diğer vilayetlerden Edirne’ye göç edip Kocasinan mahallesinde yaşayan mahalle sakinlerinin de desteklerini aldı.

Edirne tarihinde bir ilke imza atan hemşehrimiz mahallesinde ilk kadın muhtar olmasının yanı sıra Edirne’nin Edirneli olmayan ilk yabancı (Karslı) muhtarı olma sıfatını da kazandı.

Tebrik amacı ile ulaştığımız hemşehrimiz Edirne’de yaşayan Edirnelilere ve seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen Karslı, Ardahanlı, Iğdırlı başta olmak üzere mahallesinde ikamet eden tüm mahalle sakinlerine teşekkür ve saygılarını iletti.

Bizde kilometrelerce uzakta çalışmaları, projeleri ve duruşu ile şehrimizi layıkı ile temsil edeceğine inandığımız kıymetli hemşehrimiz Kocasinan Mahallesi Muhtarı Canan Koca’yı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

ggg-011.jpg

Kaynak:Bülent Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler