Muhtarlara Hasar ve Çözüm Semineri düzenlendi!

Muhtarlara Hasar ve Çözüm Semineri düzenlendi!

Muhtarlar, kaza sonrasın yapılması gereken işlemler ve kazalarda mağdur olanlara yönelik verilecek hizmetler konusunda Kars'ta hizmet veren hasar çözüm ve danışmanlık merkezi tarafından bilgilendirme toplantısında bir araya geldiler.

 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Müdürlüğü de Karsta bulunan ve bölgede tek hasar çözüm ve danışmanlık merkezi olan Gül Hasar, muhtarlara yönelik yaptığı bilinçlendirme toplantısıyla Kars Öğretmenevi’nde hizmetlerini muhtarlarla paylaştılar.
 
İl geneli yaklaşık 150 muhtarın katılım gerçekleştirdiği bilgilendirme seminerinde, kazaların oluşum nedenleri hakkında da kısa film gösterimi sunuldu. Katılan muhtarlardan kaza mağduru olan tanıdıklarının olup olmadığının da sorgulandığı toplantıda, Gül Hasar Çözüm ve Danışmanlık Merkezi’nin 1 yılda 30 bin TL kadar ciddi bir miktar tazminat ödendiğinin hatırlatması da kaza mağdurlarının aldığı hizmetin boyutunu ortaya koymuş oldu.
 
Ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalarda maddi tazminat haklarını hukuksal çerçevede inceleyip, poliçelerdeki teminatları sorunsuz olarak çözen, kaza sonrası mağdurlara çözüm üreten ve sonuçlandırana kadar hiçbir ücret talep etmediklerini dile getiren Gül Hasar Çözüm ve Danışmanlık Merkezi Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Yılmaz Haliloğlu, muhtarlara yaptığı bilgilendirme konuşmasında, “Son 10 yılda trafik kazaları sonucunda zarar görmüş ve sigorta konusunda da mağdur edilmiş tüm vatandaşlara Gül Hasar Çözüm Merkezi olarak sorunlarınızı çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.
 
Gül Hasar ve Çözüm Merkezi’nin temel amacının sigortalı yaşamı yaygınlaştırmak olduğunu ifade eden Haliloğlu, “Çağdaş sigorta güvenliğinden bütün insanlarımızın yararlanmasını sağlamak istiyoruz. Özellikle de trafik kazalarında önleyici tedbirler alınmasına öncülük etmekteyiz. Profesyonel hasar yönetimimiz ve danışma kadromuzla çağdaş sigorta güvenliğini bir adım daha ileriye taşıma çabalarını sürdürüyoruz. Sigorta kapsamında oluşan zararlar giderilmeyene kadar mağdurlardan herhangi bir ücret talep etmeden profesyonel çözümler sunmaktayız.” şeklinde konuştu.
 
Öğretmenevinde yapılan toplantıda muhtarlar da, kaza mağduru olan tanıdıkları için sorular yönelterek, hizmetler konusunda kaza mağduru olan tanıdıklarının haklarını anlatacaklarını söylediler. Yapılan seminerde katılımcılara ve basın mensuplarına getiren Gül Hasar Çözüm ve Danışmanlık Merkezi Doğu ve Güneydoğu Bölge Müdürü Yılmaz Haliloğlu tarafından teşekkür belgeleri verildi.
kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler