Müsteşar Dursun Sarıkamış’ta

Müsteşar Dursun Sarıkamış’ta

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Kars Valisi Günay Özdemir ve Kültür ve turizm İl Müdürü Hakan Doğanay ile birlikte Sarıkamış ilçesini ziyaret etti.

Müsteşar Dursun Sarıkamış’ta

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Kars Valisi Günay Özdemir ve Kültür ve turizm İl Müdürü Hakan Doğanay ile birlikte Sarıkamış ilçesini ziyaret etti.

Sarıkamış’ın Genel Turizm Master Planının yapılması için tespitler yapıldığını görmekten mutlu olduğunu belirten Müsteşar Dursun, Kars’ı ve Sarıkamış’ı önemsediklerini ve bakanlık nezdinde görevde bulunduğu alanıyla ilgili her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Millet Bahçesini de Turizm Merkezi içerisine alıp gondollift indireceklerini söyledi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Toksoy, ilçemizin tamamının kanalizasyon şebekesini yenilemeye başladıklarını, Hayvan pazarı ve mezbahane alanının da dolgusunu yaptıklarını söyleyerek ekibiyle birlikte çalışmaları kontrol etti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler