Mütevelli heyetleri seçildi

Mütevelli heyetleri seçildi

Kars'ın Kağızman İlçesinde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı. Kağızman Toprakkale Mahallesi Mahmut Kişi ile Şaban Köyü muhtarı Mülazım Yurttapan mütevelli heyetliğine seçildiler.

 

Kağızman Kaymakamlığı SYDV 2013 yılı Mütevelli Heyeti üye seçimleri, Kağızman Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Kağızman Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan Ceylan Başkanlığında köy ve mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan ile Kağızman Toprakkale Mahallesi Muhtarı Mahmut Kişi, 2013 yılı SYDV Mütevelli Heyeti üyeliğine yapılan seçim sonucu oy çokluğuyla seçildiler.
 
Seçimin ardından, Kağızman Öğretmenevi’nde teşekkür konuşması yapan Kağızman Toprakkale mahallesi muhtarı Mahmut Kişi, “Beni bu göreve getiren bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni onurlandırdılar, gururlandırdılar. Bu görevi en iyi şekilde sürdüreceğim” dedi. Şaban Köyü Muhtarı Mülazım Yurttapan da, kendisini bu göreve getiren muhtar arkadaşlarına teşekkür etti.
 
Kağızman Sosyal Yardımlaşma Müdürü Hasan Ceylan ise, seçilen muhtarları tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi.
 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler