Naif Alibeyoğlu hayvan borsasını ziyaret etti

Naif Alibeyoğlu hayvan borsasını ziyaret etti

Demokratik Sol Parti Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu Kars Hayvan Borsasını ziyaret ederek yetiştiricilerle bir araya geldi.

Demokratik Sol Parti Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu seçim çalışmaları kapsamında büyük sorunları olan Kars Hayvan Borsasını ziyaret ederek hayvan alış verişinde bulunan vatandaşlarla sohbet etti. DSP Kars Belediye Başkan Adayı Alibeyoğlu’na Kars Ticaret Borsası Başkanı Metin Durmuş ve Borsa Meclis Başkanı Muhlis Acay'da eşlik ettiler.

Borsada alış veriş yapan vatandaşlarla tek tek görüşen Alibeyoğlu seçimlerin hemen akabinde kazandığı taktirde yeni hayvan borsası alanını hizmete açacaklarını ve hayvancılığın gelişmesi kalkınması için gerekli çalışmaları yapacağını ifade etti.

Kars'ın tarım ve hayvancılık bölgesi olduğunun altını çizen Alibeyoğlu; "En kısa sürede Kars'a Hayvancılık Lisesi'nin açılması gerekiyor. Buradan mezun olan gençlerimiz daha düşük faizlerle kredi alabilecekler ve hayvancılığın geliştirilmesinde önemli katkılar sunacaklardır. Ben seçimleri kazandığım takdirde, özellikle tarım ve hayvancılık alanında Kars'ı bir adım daha ileriye nasıl taşıyacağımız konusunda gerekli bütün adımları atacağıma burada sizlerin önünde söz veriyorum." şeklinde konuştu. 

    Önceki ve Sonraki Haberler