Oğlunun Şehit Olduğu Haberini Altyazıdan Öğrendi

Oğlunun Şehit Olduğu Haberini Altyazıdan Öğrendi

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik yapılan operasyonda şehit olan Engin Yılmaz (1984 Doğumlu)’ın baba ocağında yas var.

Kars’ın Arpaçay ilçesinde baba ocağı bulunan şehidin evi ve mahallesi Türk Bayrakları ile donatıldı. Baba Ömer Yılmaz, mahallede kurulan taziye evinde taziyeleri kabul etti. 2 erkek çocuğu babası Ömer Yılmaz burada gazetecilere yaptığı açıklamada şehit olan oğlunun 2 şark görevi tamamladığını, tayininin İstanbul’a çıktığını ancak darbe girişiminden dolayı gidemediğini söyledi.

Baba Yılmaz, oğlunun şehit olduğu haberini ilk olarak televizyonda geçen altyazı haberlerinde öğrendiğini belirtti. Ergani ilçesinde çıkan çatışmada şehit olduğu haberini okuduğunda pencereden dışarı bakıp evlerine doğru yaklaşan polisleri görünce oğlunun şehit olduğunu anladığını belirten Ömer Yılmaz, “Altyazı haberlerinde oğlumun olduğu yerde çatışma ve şehit olduğu haberini gördüm. Ardından pencereden dışarıya baktığımda ise polislerin geldiğini görünce o anda anladım ki şahadet şerbetini biz de tattık. Bizler yandık başkaları yanmasın. Bu son olsun, Vatan Sağ Olsun.” dedi.

Cümlelerini zorlukla tamamlayan Baba Ömer Yılmaz, konuşmasının sonunda gözyaşlarını tutamadı. 

kha

Önceki ve Sonraki Haberler