ÖĞRENCİLERE YARDIM

ÖĞRENCİLERE YARDIM

KAI'DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM

KAI’DAN ÖĞRENCİLERE YARDIM

-250 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI

-KAI Federasyonu Başkanı ve ATO Yönetim Kurulu Üyesi Karslı işadamı Erdoğan Yıldırım’dan 250 öğrenciye Ayakkabı, Eldiven ve Kırtasiye yardımı

-AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yurt: Karslı işadamlarımızın bu tür eğitim yardımları devam edecek.

  Sarıkamış’ta, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yurt tarafından, Gazipaşa ve Fevzi Çakmak İlköğretim Okullarında öğrenim gören 250 öğrenciye Ayakkabı, Eldiven ve Kırtasiye malzemesinden oluşan paketler dağıtıldı.

  Kars-Ardahan-Iğdırlılar (KAI) Federasyon Başkanı ve Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Üyesi Karslı işadamı Erdoğan Yıldırım tarafından gönderilen Ayakkabı, Eldiven ve Kırtasiye malzemelerinden oluşan paketler, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yurt tarafından Gazipaşa ve Fevzi Çakmak İlköğretim Okullarında öğrenim gören 250 öğrenciye dağıtıldı.

  AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yurt, Karslı işadamlarımızın bu tür eğitim yardımlarının devam edeceğini belirterek, “Önümüzdeki kış mevsiminde öğrencilerimize Kışlık Kaban, Mont ve Ayakkabı gibi yardımlarda bulunacağız. Geleceğimiz olan gençlerimize sahip çıkmak ve onları en iyi şekilde yetiştirmek başta velilerin ve bizim başlıca görevimizdir. İlçemizde bulunan öğrencilere yardımda bulunarak, ailelerinin eğitim giderlerine katkıda bulunmuş oluyoruz. Hem de öğrencilerimizin bizlerin her zaman yanlarında olduğunu düşünmelerini sağlıyoruz. Bizler onların iyi eğitim alıp büyük adam olmalarını ve ülkelerine güzel hizmetlerde bulunmalarını arzu ediyoruz, bütün çabamız budur. Bu vesileyle Karslı işadamı değerli hemşehrimiz Erdoğan Yıldırım’a göstermiş olduğu bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler