Öğrencilerine eğitim yardımı

Öğrencilerine eğitim yardımı

Kars Digor Kaymakamlığından köy öğrencilerine eğitim yardımı

Kars Digor Kaymakamlığından köy öğrencilerine eğitim yardımı

Kaymakam, ayakkabıları öğrencilere kendi elleriyle giydirdi

Köy ziyaretinde 2 kardeş eğitime kazandırıldı

  Kars’ın Digor İlçesinde Kaymakamlık tarafından köy ilköğretim okullarına eğitim yardımına başlandı. Kaymakam Serkan Şeker Düzgecit Köyü İlköğretim Okulu’nda ise öğrencilerin ayakkabılarını kendi elleriyle giydirdi.

  Kaymakam Serkan Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Özcalış, İlçe Müftüsü Mikail Özkan’la birlikte, önümüzdeki hafta içme suyuna kavuşmaya hazırlanan Düzgeçit Köyü’nü ziyaret etti.

  İlk olarak Köy Okuluna gidip öğrencilerle tanışan Kaymakam Şeker, beraberindekilerle birlikte çeşitli hediyeler dağıttı. Okullarına oyun bahçesi yapılacağını müjdesini alan öğrenciler, Kaymakam Şeker’e teşekkür ederken, Kaymakam Şeker de öğrencilere yeni ayakkabılarını kendi elleriyle giydirdi.

  Öğrencilere ayakkabı dağıtan Kaymakam Serkan Şeker, vatandaşlarla da köy sorunları hakkında sohbet etti.

  İnşaatı devam eden köy Camii’nde de incelemelerde bulunulurken, okuma çağında olmalarına rağmen maddi yetersizlik sebebi ile okula gidemeyen 11 yaşındaki Fırat ve Mahir kardeşlerle yakından ilgilendi.

  Kaymakam Şeker bu çocukların aileleri ile görüşmeler yaptı ve çocukların Türk Telekom YİBO’da eğitim göreceklerinin sözünü ailelerinden aldı. Böylece ziyaret kapsamında 2 kardeş daha eğitime kazandırılmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler