ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BAZ İSYANI

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BAZ İSYANI

YRD. DOÇ. DR. ONUR ATAKİŞİ, BAZ DUYARSIZLIĞINDAN YAKINDI

ÖĞRETİM GÖREVLİSİNİN BAZ İSYANI

YRD. DOÇ. DR. ONUR ATAKİŞİ, BAZ DUYARSIZLIĞINDAN YAKINDI

-KAFKAS ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ BİYOKİMYA ANABİLİM DALI YRD. DOÇ. DR. ONUR ATAKİŞİ:

-SİTELERİMİZİN VE OKULLARIMIZIN BAHÇELERİNE, BİNALARIMIZIN ÇATILARINA, OYUN PARKLARIMIZA DA BAZ İSTASYONU İSTİYORUZ. HEMEN ŞİMDİ !!!!!!!!!”

  Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Yrd. Doç. Dr. Onur Atakişi, Baz istasyonuyla mücadelenin bile sonuç vermemesine neden olan etkenlerden söz ederek, bütün mahallelinin birlik olmamasının bu sorunu çözümsüzlüğe götürdüğünü söyledi.

  Yrd. Doç. Dr. Onur Atakişi, “Bizler öğretim üyesi, doktor, cerrah, müzisyen, iş adamı, esnaf, ev hanımı, emekli işçi ve memur gibi amca ve teyzelerle komşu olduğumuz için kendimizi çok şanslı hisseden çocuklarız. Hemen yanımızdaki öğrenci yurdunda güzel ülkemizin her yerinden üniversitede okumak için gelen abi ve ablalarımızı görünce kendimizi çok daha şanslı hissediyoruz. Yine bizler hemen yanı başımızda özel okullarda okuma fırsatını bulduğumuz için de çok şanslıyız. Bu kadar güzellikleri sunduğunuz için hepinize çok teşekkür ederiz. Peki, hayatımızda hiç olumsuzluk yok mu?  Ahhh ahh işte bunu sormayın. Elbette var. Ne mi? Hemen yanımızda kocaman duran ve her gördüğümüzde zararlı olduğunu televizyondan, gazeteden bildiğimiz baz istasyonu. Yaklaşık üç aydır bu demir yığınını görünce acaba diyoruz annemiz babamız bizi sevmiyor mu? Ya doktor amca, hemşire teyze baz istasyonunun bizim gibi çocukların sağlığını bozduğu kadar kendilerine de zararı olduğunu bilmiyorlar mı? Bilmiyorlar mı sinirliliğe, unutkanlığa, depresyona, baş ağrısına, lösemiye, beyin tümörüne, kansere, kısırlığa ve adını bilmediğimiz birçok hastalığa neden olabileceğini? Niçin bu kadar duyarsızlar. Anlamıyoruz. Eğer bize bu şekilde sağlıksız ve dengesiz bir çevre bırakacaksanız sizin evladınız olmak istemiyoruz !!! Lütfen bize sağlıklı bir hayat ve yaşanılabilir bir çevre bırakın. Her geçen gün sağlığımızı olumsuz etkileyen baz istasyonunun kaldırılması için daha çok çaba gösterin” dedi.

  Bu sorunun sadece birkaç duyarlı amca ve teyzenin sorunu olduğunun düşünülmemesi gerektiğini de ifade eden Atakişi, “Hepimizin sağlığını olumsuz yönde etkileyen ciddi bir sorun olduğunu unutmayın hiçbir zaman. Eğer bu sorunu çöz(e)mezseniz biz de gidip GSM sahibi amcalara “Amca ne olur insanların yoğun olarak yaşadığı yerleşim alanının tam orta noktasına, çatılarımıza, oyun parklarımıza birkaç tane daha irice baz istasyonu kurar mısınız?” diye yalvarmak geliyor. Son sözümüz, kocaman yürekli herkese kucak açan bir amcamızın ifade ettiği gibi; “Haklıymış buralardan göç eden insanlar, sen haklıymışsın ey Kars’ım altı ay kefenin altında kalmaya. Ne seni anladı üstünde yaşayanlar ne de birbirlerini anladı. İşte yaşıyoruz birbirimizi bulanık camların arkasından görerek.” Sağlığımızı Pazarlık Konusu Yapan Ailelerin Duyarlı Çocukları” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler