ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİYE TOKAT

ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİYE TOKAT

ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİYE TOKAT

ÖĞRETMENDEN ÖĞRENCİYE TOKAT

-SARIKAMIŞ’TA BİR ÖĞRETMEN ARKADAŞININ KİTABINI SAKLAYAN ÖĞRENCİYE TOKAT ATTI

-DİĞER İKİ OLAYDA İSE GÖREVLİ MEMURA DİRENEN 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bir okulda tokat olayı meydana geldi. Bir öğretmen arkadaşının kitabını saklayan öğrenciyi tokatladı. Öğretmen ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Diğer iki olayda ise görevli memurlara direnen 2 şüpheli gözaltına alındı.

  Sarıkamış’ta ‘Memurun Nüfusunu Kullanması Suretiyle Kasten Yaralama’ olayında bir öğretmen gözaltına alındı. Olay önceki gün saat: 11.00 sıralarında meydana geldi. 32 yaşındaki bayan, öğretmenlik yaptığı okulda 8 yaşındaki erkek öğrenciyi, başka öğrenciye ait kitabı saklaması nedeniyle tokatladı. Tokat vurmak suretiyle öğrenciyi darp eden bayan öğretmen, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak salıverildi.

  Kars kent merkezinde de ‘Görevli Memura Direnme, Hakaret ve Tehdit’ suçlarından 2 şüpheli gözaltına alındı. Olayların ilki önceki gün saat: 08.00 sıralarında meydana geldi. Faikbey Caddesi üzerinde otosunu yanlış park ederek yük ikmali etmekten dolayı kendisini ikaz eden polis memurunun görevini yapmasını engelleyen ve polis memuruna hakaret ve tehditte bulunan 44 yaşındaki şüpheli erkek şahıs, aynı gün çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakıldı.

  İkinci olay ise saat: 13.00 sıralarında vuku buldu. 50 yaşındaki şüpheli erkek şahsın, hususi otosunun evrakları kontrol edildiğinde, evraklarında eksiklikler olduğu tespit edilerek oto trafikten men edilmek üzere otoparka çektirildi. Şüpheli trafik yönünden gerekli işlemleri yapan 2 Polis Memuruna hakaret ederek direndi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler