Oktay, Geleneksel Spor Dalları İl Temsiciliğine Atandı

Oktay, Geleneksel Spor Dalları İl Temsiciliğine Atandı

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Kars İl Temsilciliği Görevine Gençlik ve Spor Bakanlığı Onayı ile Orhan Kemal Oktay Atandı

Geleneksel Spor Dalları İl Temsilciliğine atanan Orhan Kemal Oktay Mesajında şöyle dedi;

Kültürün ve tarihin birleştiği, her yönüyle muhteşem güzellikler ihtiva eden böyle bir il de, geleneksel sporlarimiza hizmet edecek olmanın büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini öncelikle belirtmek istiyorum.

Ancak büyük sıkıntılar ve zorluklarla geleneksel sporlarımızı en iyi şekilde yaşatmaya çalışan Kars halkının her daim yanında olacağı düşüncesi bu görevi layığıyla yapacağım inancını bana aşılamaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle görev anlayışımız; Kars’a yakışan bir yönetim tarzı çerçevesinde, ilimize karşı taşıdığımız sorumluluğun da farkında olarak, desteklerini biran olsun esirgemeyen arkadaşlarımla birlikte Geleneksel sporlarımızın ve Kars’ımızın sorunlarını çözmeye çalışmak olacaktır.

Kars’ın tarihi, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasına, geleneksel sporlar alanında gelişmesine yönelik çalışmalarımızı da kamu, özel sektör, kulüp başkanları ve tüm sporcularımız ile birlikte yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Geleneksel sporlarımıza daha iyi hizmet sunmayı amaçlayan yeni projeleri de inşallah en kısa sürede planlayıp hayat geçireceğiz.

bugün itibariyle bu onurlu görevi devralırken, hizmet eden önceki temsilcilerimize şükranlarımı sunuyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum… dedi

Kaynak:Bülent Ertaş

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler