'Onlar Bizim En Değerli Varlıklarımız'

'Onlar Bizim En Değerli Varlıklarımız'

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Özel Kars Akademi ve Rehabilitasyon Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi ve 75. Yıl Uygulama ve Engelli Öğrencileri Koruma Derneğini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 10-16 Mayıs Engelliler Günü nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette önce okul idaresi ile bir araya gelerek okulun ihtiyaçları ve taleplerini dinledi.

Okulun ihtiyaçları konusunda Kars Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Murtaza Karaçanta daha sonra beraberindekilerle birlikte sınıfları gezdi, engelli öğrencilerle sohbet etti.

Belediye başkanı Murtaza Karaçanta yılın bir günü değil, onları her gün düşünmek gerektiğini belirterek, bizler hem eğitim alan engelli çocuklarımızın hem de diğer tüm engelli vatandaşlarımızın yanında yer almaya çalışıyoruz. Onların ihtiyaçlarını ve beklentilerini biliyoruz. Kars’ta her projemizi onları da düşünerek hayata geçirmeye gayret ediyoruz dedi.

onlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(1)-001.jpgonlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(2)-002.jpgonlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(3)-002.jpgonlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(3)-002.jpgonlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(4)-001.jpgonlar-bizim-en-degerli-varliklarimiz-(5)-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler