OTONUN İÇİNDEN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

OTONUN İÇİNDEN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

OTONUN İÇİNDEN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

OTONUN İÇİNDEN SİLAHLA ATEŞ ETTİ

-ALACAK-VCERECEK MESELESİ TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ: 6 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

-SUSUZ İLÇESİNDE DE YARALAMALI KAVGAYA KARIŞAN 6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

  Kars kent merkezi ve Susuz ilçesinde meydana gelen 3 ayrı yaralamalı kavga olayında 13 şüpheli gözaltına alındı. Olaylarda 9 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Bu olayların birinde 1 kişi gözdağı vermek amacıyla oto içinden silahla ateş etti, bir diğerinde alacak-verecek meselesi kavgaya ardından da yaralamalar yaşandı, Susuz ilçesinde de tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 6 şüpheli gözaltına alındı.

  İlk olay önceki gün saat: 23.00 sıralarında meydana geldi ve ‘Silahlı Tehdit, Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak’ suçlarından 1 şüpheli gözaltına alındı. Kavgalı oldukları kişileri gözdağı vermek amacıyla kavgalı oldukları kişilerin mülkiyetinde olan ve Ardahan Yolu üzerinde bulunan işyerinin önünde hususi otonun içinden silahla ateş eden 19 yaşındaki genç oto ile birlikte yakalandı. Olay yerinde yapılan aramada 9 mm çapında 6 adet kovan bulunarak el kondu. Bahse konu silah bulunamazken, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şüpheli, aynı gün sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakıldı.

  6 şüphelinin gözaltına alındığı bir başka olay ise önceki gün saat: 16.50 sıralarında cereyan etti. 33 yaşındaki şüpheli erkek şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı 40 yaşındaki erkek şahsı, Ortakapı Mahallesi üzerinde darp etti. Olayın akabinde Polis Merkezinde şüphelinin kardeşi 29 yaşındaki erkek şahıs, 33 yaşındaki şahsa saldırmaya çalıştı. Şüpheli polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Olayın diğer 3 şüphelisi ise olaya taraf olmadıklarını kavgayı ayırmaya çalıştıklarını beyan ettiler. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadeleri alınarak salıverildi.

  Susuz ilçesinde de ‘Kasten Yaralama’ olayında 6 şüpheli gözaltına alındı. Olay önceki gün saat: 14.50 sıralarında meydana geldi. 3 genç ile aynı yaşlardaki 3 şüpheli erkek şahıs, tartışmaları sonucu birbirlerini darp ettiler. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ailelerine teslim edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler