Özad: 2023 Genel Seçimlerinde Müthiş Bir Performans Gösterdik,Kars’ta “İyilik” Kazanacak.

Özad: 2023 Genel Seçimlerinde Müthiş Bir Performans Gösterdik,Kars’ta “İyilik” Kazanacak.

Özad: ''Genel seçim yerel seçimin ayak sesidir, “ Kars’ta çok güçlüyüz. İnsanların yüzüne baktığımda onların samimiyetini görebiliyorum. Yerel seçimin galibi biz olacağız.'' dedi.

2023 Genel Seçimlerinde Müthiş Bir Performans Gösterdik.
Kars’ta seçimi kazanacak en güçlü partinin İYİ Parti olacağını söyleyen Metin Özad, “ Biz,14 Mayıs’ta gerçekleşen seçimlerde Kars Merkez’de 20,5 oy alarak seçimin ikincisi olduk.Çünkü biz insanları ötekileştirmiyoruz, insana değer veriyoruz.” İnsanı yaşat ki devlet yaşasın ilkesiyle hareket ediyoruz. Dürüst ve ilkeli siyaset yaptığımız için Kars halkının teveccühüne mazhar olduk/ oluyoruz.” dedi.

Kars’ta “İyilik” Kazanacak.
Genel seçim yerel seçimin ayak sesidir diyen Özad, “ Kars’ta çok güçlüyüz. İnsanların yüzüne baktığımda onların samimiyetini görebiliyorum. Yerel seçimin galibi biz olacağız. Bizimle bu şehirde iyilik, kazanacak; sevgi, barış, dostluk, kardeşlik kazanacak. ”dedi.

Özümüz de Bir, Sözümüz de Bir
Önümüzdeki yerel seçimlerde iddialı olan Özad, “ Bizim özümüz de bir sözümüz de. Kars halkı söyledikleriyle yaptıkları çelişmeyen, çalmayan/ çırpmayan, proje üreten, yandaşlarına rant sağlamayan dürüst bir başkan arıyor. Allah’a şükürler olsun ki siyasi hayatımda en küçük bir lekem yok. Doğruluk en büyük prensibimdir. Yunus’un dediği gibi
Cümleler doğrudur sen doğru isen
Doğruluk bulunmaz sen eğri isen

Millet Bizi Çağırıyor ve Biz O Gür Sesi Duyuyoruz.
Etnisite üzerine kurulan belediyecilik anlayışını yıkacağını söyleyen Özad,” Kars’ta şovenizme son vereceğiz. İnsanlar arasında ayrım yapmadan herkese eşit davranacağız. Ayrıştıran değil, birleştiren olacağız. Beni herkes çok iyi tanır, kişiliğimi de kimliğimi de çok iyi bilir. Biz, yüreğimizi ortaya koyduk. Başım dik, alnım aktır. Millet bizi çağırıyor ve biz o gür sesi duyuyoruz. Gümbür gümbür geliyoruz.” dedi.

resim1.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
Önceki ve Sonraki Haberler