Prof.Senger Müjdeyi verdi! Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor..

Prof.Senger Müjdeyi verdi! Kars - Erzurum arası ücretsiz otobüs seferleri başlıyor..

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan adayı Prof.Dr.Ötüken Senger,seçim çalışmaları sırasında kendisine bu konuda bir çok talebin geldiğini ifade ederek bu işi çözdük dedi.

Prof.Senger yapmış olduğu açıklama da: ''Yaklaşık 15 gündür seçim bölgemiz de bu konu bize bir çok kez iletildi,yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Kars kökenli büyük Holdinglerden 3 adet büyük şehirler arası hizmet yapacak otobüs sözünü aldık.Seçimden sonra Kars Belediyesi bünyesinde Kars-Erzurum arası gidiş-dönüş ücretsiz yolcu taşımacılığı başlatarak, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik kapsamında katkı sunmaya devam edeceğiz'' dedi.Prof.Senger sağlık bakanlığının yapmış olduğu son atamalarla birlikte Devlet ve Üniversite hastanelerinde yaşanan doktor sıkıntısının azalacağını ifade ederek,yeni şehir hastanesi de devreye girdiğinde inşaAllah bu sorun tamamen bitecek dedi.

aw104659-04.jpg

Kaynak:Mesut Adıgüzel

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
83 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler