Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Kars Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede bulunan fakir ve muhtaç durumdaki vatandaşlara yönelik olarak dağıtılmak üzere gıda paketleri hazırlandı.

Ramazan Yardımları Devam Ediyor

Kars Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede bulunan fakir ve muhtaç durumdaki vatandaşlara yönelik olarak dağıtılmak üzere gıda paketleri hazırlandı. Paket halindeki alımlarda yaşanan defolu, tarihi geçmiş ve farklı ürün sıkıntısı nedeniyle pirinç, sıvı yağ, çay, şeker, makarna, hurma, şeker vb. gıda maddeler toptan alınarak Vakıf binasındaki depoya indirildi. Burada personeller tarafından tek tek kontrol edilip paketlenen ürünler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.  

Yardımlarla ilgili olarak Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem; “Ramazan ayının paylaşma ayı olması vesilesiyle bizler de devlet olarak elimizdeki imkanlar nispetinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için gıda maddesi paketleri hazırladık. Aldığımız ürünlerin kalitesinin evlerimizde tükettiğimiz ürünlerle aynı olmasına ve herkesin kullanabileceği ürünler olmasına dikkat ettik. Aksi durumda israfla karşılaşabiliyoruz ki bu da hiç arzu edilmeyen bir durum. Ramazan ayında yardımları muhtaç ailelere genelde nakit olarak vermeyi tercih ediyoruz ancak zaman zaman zorunluluktan dolayı ayni yardım yapmamız gerektiği için ayni yardım paketleri de hazırladık. Yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması noktasında çok hassas hareket ediyoruz ve arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Ev yapımı ve onarımları ile ilgili çalışmaların da devam ettirildiğini belirten Kaymakam Erdem, emeği geçenleri tebrik ederek Ramazan Ayının tüm vatandaşlara hayırlar getirmesini diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler