Sami Özcan'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Sami Özcan'ın Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı. Özcan'ın yayınladığı mesaj şöyle:

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in kutlu doğumu bizlere hakikat, aydınlık, adalet ve erdem müjdesi olarak Allah tarafından lütfedildi. Ahlaklı ve faziletli yaşantısıyla karanlıklara ışık tutan, insanlığa sevgi, hoşgörü ve kardeşliği aşılayan, Kur’an-ı Kerim ayetlerini medeniyet rehberi olarak insanlıkla buluşturan insanların en hayırlısı Allah Resulü, cehalet asrını saadet asrına döndürmüştür.

Ümmet olarak bizlere düşen de, Peygamber efendimizin açmış olduğu bu aydınlık hak yolundan yürümektir. Dünyevi olan bütün amellerimizde bu bilinç ve mahiyette bir anlayışın tüm insanlık âleminde yerleşmesi temennilerimle, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in örnek yaşamının hepimize yol gösterici olmasını diler, insanlığın kurtuluşu için hayırlı ve mübarek bir başlangıç olan ‘Kutlu Doğum’un, İslam âlemine ve tüm insanlık âlemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler