Şampiyon Sarıkamış Esnafspor

Şampiyon Sarıkamış Esnafspor

Şampiyon Sarıkamış Esnafspor - Sarıkamış Esnafspor : 4 - Demirspor: 0

Kars Amatör Liginde bugün oynanan Sarıkamış Esnafspor ve Demirspor maçı Sarıkamış Esnafspor takımının 4-0’lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmaya her iki takımda dengede başladı. Karşılaşmanın 23 dakikasında Sarıkamış Esnafspor’un korner atışından Demirsporlu bir oyuncu topu kendi ağlarına göndererek Sarıkamış ekibini 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıya daha atak başlayan taraf Sarıkamış Esnafspor oldu. Maçın 46 ve 63 dakikalarında Metin Aydın’ın ve 85. dakikada Timuçin Balık’ın attığı golle maçı 4-0 kazanarak Kars Amatör Ligi 2010-2011 sezonunda en yakın takipçisi Karsspor ile arasındaki 6 puanlık farkla şampiyonluğu kazanan taraf oldu.

Kulüp Başkanı İsmail Şen, “2. yarının başından beri hedefimiz; Kars amatör liginde şampiyonluğumuzu erkenden ilan etmekti. “Geçtiğimiz hafta Yıldız Karsspor maçından sonra ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğumuzu garantilemiştik. Tek hedefimiz bölgesel Lig bunun içinde ligin 2. yarısından itibaren çalışmalarımız hep bölgesel lig için oldu. Bundan sonraki süreçte ise bu çalışmalarımızı ivme kazanacaktır.” dedi.

Çok iyi bir ekip olduklarını dile getiren Kulüp Başkanı İsmail Şen, “Bu bağlamda takımımıza eksik gördüğümüz yerlere gereken transferleri gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte yoğun bir şekilde Bal Ligi play offf müsabakası için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız.

Ben bu başarıda emeği geçen yönetici arkadaşlarım teknik hocam ve tüm sporcuları kutluyorum. Bu başarıyı tüm Sarıkamış halkına armağan ediyorum. Çünkü bu şehir bu halk her zaman daha iyisine layıktır” diye konuştu.

(BA-BA-S) KARS (KHA)

Önceki ve Sonraki Haberler