Şampiyonluğu Tescillenecek

Şampiyonluğu Tescillenecek

Grubunda 3 hafta önce şampiyonluğunu garantileyen Sarıkamış Esnaf Spor Takımı 05.03.2011 Cumartesi günü kendi sahasında Susuzspor'u ağırlayacak.

 

Şampiyonluğun tescilleneceği ve şampiyonluk kupasını alacak olan Sarıkamış temsilcisini ve Sarıkamışlıları şimdiden heyecan sarmaya başladı.
 
Kulüp Başkanı İsmail Şen; maça başta Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i, Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen’i ve Sarıkamış’ın önde gelen isimleri ile ASKF yönetimi ile grupta yer alan kulüp başkanlarını da davet ettiklerini söyledi.
 
Şen, “Ben bu başarıyı, emeği geçen başta takım antrenörü sporcularımız ve bizi asla yalnız bırakmayan Sarıkamış halkına armağan ediyorum. Bize baştan beri desteğini esirgemeyen Sayın Kaymakamımız Erdoğan Turan Ermiş’e, Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özbilen’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Zorlu bir dönemi bitirmiş bulunuyoruz. Tek idealimiz Sarıkamış’ımızı önümüzdeki sezon deplasmanlı bölgesel ligde ( bal ligi ) temsil ettirmektir. Bunun içinde çalışmalarımız bu maçtan sonra hız kazanacaktır. Nisan ayında yapılması planlanan Bal Ligi Play Off müsabakası için son sürat hazırlanıyoruz. Devre arasında yaptığımız transferlerle takımımıza güç kattık.” dedi.
 
Kars Amatör Ligini çok iyi bir yerde bitirdiklerini kaydeden Başkan İsmail Şen, çok iyi bir performans yakaladık. Ligin açık ara en çok gol atan ve yine açık ara en az gol yiyen takımı olduk. En yakın takipçimiz Karsspor’la aramızda 6 puan farkla şampiyon olmak bizleri gururlandırmıştır. Tüm sporcu arkadaşlarımı kutluyorum.” diye konuştu.
 
Sözlerini “Yeter ki inanalım. Biz inandık mı başaramayacağımız hiç bir şey yoktur” şeklinde tamamlayan Şen, emeği geçen herkese teşekkür etti.
(BA-BA-S) KARS (KHA)

Önceki ve Sonraki Haberler