Sanayi yolu çile yolu

Sanayi yolu çile yolu

Kars Sanayi Sitesinin kurulduğu günden bu zamana kadar süregelen kronikleşmiş sorunları bir türlü bitmek tükenmek bilmiyor.

KARS MANŞET

Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir gurup esnaf, sosyal medya hesaplarından dayanışma çağrısında bulunarak sorunlarını yetkililerin dikkatine sunuyor.

Bazı sanayi esnafı, gazetemize gönderdikleri fotoğraflar eşliğinde yaptıkları ortak açıklama ile yaşadıkları sorunları dile getirdi. Sanayi blokları arasında artık yürümenin bile zor olduğunu belirten işyeri sahipleri, yetkililerin bir an önce yıllardır kanayan bu yarayı sarmalarını istiyor.

Sorunlarını gazetemiz ve sosyal medya hesaplarından yetkililere duyurmak istediklerini beliren sanayi esnafı yaptıkları açıklamada; “Kars Sanayi Sitesinde bütün yollar çamur deryası içerisinde. Kars sahipsiz memleket, bunu hepimiz biliyoruz. Hiç olmazsa biz kendimize sahip çıkalım. Çekinmeyelim düşünmeyelim ve susmayalım. Artık çektiğimiz bu rezilliği hep bir elden sosyal medyada yayalım. Memleketimizin üzerine yapılmış olan ‘sahipsiz memleket’ kelimesini kimsenin kullanmasına izin vermeyelim. Tüm sanayici arkadaşlar herkes sanayideki işyerinde çektiği rezil sıkıntıları fotoğraflayıp sosyal medyasında paylaşsın. Unutmayınız ki her zaman birlikten kuvvet doğar. Ne sanayi başkanı ne de oda başkanları bu durumu hiç umursamıyor. Tüm yetkilileri böylece huzursuz etmek gerekir. Bütün yollar söküldü ‘asfalt yapılacak’ denildi ama hiçbir hareket yok. Yağan yağmurla birlikte cadde ve sokaklar utanılacak vaziyette. Zaten son aylarda ülke genelinde olduğu gibi Kars’ta da esnaf kan ağlıyor. Siftah yapmadan kepenk kapatanların sayısı her geçen gün artıyor. Sadece yol sorunu yaşamıyoruz. Her türden sorun ile birlikte Kars halkına hizmet ederek evimize ekmek götürmeye çalışıyoruz." dediler.

osb-yolu-cile-yolu -(2).jpgosb-yolu-cile-yolu -(3).jpgosb-yolu-cile-yolu -(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler