Sarıkamış Belediyesi’nden MYO’ya Sınıf Hizmeti

Sarıkamış Belediyesi’nden MYO’ya Sınıf Hizmeti

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) Belediye tarafından yaptırılan sınıfın açılışını yapıldı.

Açılışa Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Gökrsal Toksoy, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, dekan, MYO Müdürü, okul idaresi ve kurum müdürleri katıldı.

Açılışı yapılan sınıfta “Yerel Yönetimler Paneli” düzenlendi. Kaymakam Yusuf İzzet Karaman ve Belediye Başkanı Göksal Toksoy da panele konuşmacı olarak katıldı.

Başkan Toksoy yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizle deneyimlerimizi paylaştık ve merak edilen soruları yanıtladık. Katılım Belgemizi Turizm Fakültesi Dekanı Adem hocamızdan aldık. Kaymakamımıza, Rektörümüz Sayın Sami Hocamıza, Dekanımız Adem Hocamıza, BESYO Müdürümüz Ali Hocamıza, Yüksek Okul Müdürümüz Yüksel Hocama, SERKA Genel Sekreterimiz Hüsnü Hocamıza, Dursun hocamıza, Kemal ve Ömer hocamıza çok teşekkür ederim. Ayrıca göreve yeni başlayan genç hocamız Erdem İrtürk’e, tüm katılımcı hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederim.” dedi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler