Sarıkamış Kayak Merkezi Hafta Sonu Doldu Taştı

Sarıkamış Kayak Merkezi Hafta Sonu Doldu Taştı

2016-2017 kayak sezonun açıldığı ilk hafta pistler kayak severlerle doldu, taştı. Kars içerinden ve Kars dışından gelen kayak severler gönüllerince kaymanın tadını çıkarttı.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi hafta sonu yerli ve yabancı kayak severlerin akınına uğradı. 2016 - 2017 yılı kayak sezonunun da açılışının ardından kayak severler Sarıçam ormanları arasında, kristal kar üzerinde kaymanın keyfini yaşadı.

Öte yandan son yağan kar ile birlikte Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde kar kalınlığının 1 metreyi geçtiği belirtildi.

sarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(1).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(2).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(3).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(4).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(5).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(6).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(20).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(7).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(8).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(9).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(10).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(11).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(12).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(13).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(14).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(15).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(16).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(17).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(18).jpgsarikamis-kayak-merkezi-hafta-sonu-doldu-tasti--(19).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler