Sarıkamış Şehitleri anısına Jandarmadan meşaleli kayak gösterisi

Sarıkamış Şehitleri anısına Jandarmadan meşaleli kayak gösterisi

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, JAK timlerince Sarıkamış şehitleri anısına düzenlenen meşaleli kayak gösterisini izledi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars’ın Sarıkamış İlçesinde Sarıkamış Şehitlerinin 104. anma etkinlikleri kapsamında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timleri meşaleli kayak gösterisi yaptı.

Etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, Kars Valisi Türker Öksüz, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, 14’ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte JAK timleri ellerinde yanan meşaleler ile zirveden aşağıya kayarak indi. Bakan Kasapoğlu protokol üyeleri ile birlikte kayak merkezinin pistinde demirle yazılan ve gazlı bezlerin sarılı olduğu ‘Sarıkamış 104. Yılı’ yazısını meşalelerle yaktı.

Anma etkinliğine gelen Bakan Kasapoğlu ve protokol üyeleri yanan ‘Sarıkamış 104. Yılı’ yazısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

sarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(1).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(2).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(3).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(4).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(5).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(6).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(7).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(8).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(9).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(10).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(11).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(12).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(13).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(14).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(15).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(16).jpgsarikamis-sehitleri-anisina-jandarmadan-mesaleli-kayak-gosterisi-(17).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler